Produktion

Produktion

Företaget

Ett ungt företag med nutida värderingar redan djupt rotat i dess DNA. Här lever vi efter husguden Steve Jobs nu legendariska uttalande ”innovation distinguishes between a leader and a follower”

Hösten 2010 besöktes ett antal produktionsanläggningar runt om i världen. Våren 2011 startade ett nytt kapitel i Svensk industri, väl då slogs dörrarna upp för Luxus packaging. I en 1 200 kvm stor lokal som optimerats för produktion drog fabriken igång. Sveriges enda moderna rigid box anläggning var äntligen igång. Hösten 2017 togs nästa stora steg då företaget flyttade till helt nybyggda lokaler för att ytterligare kunna öka kvalitet- och miljömässiga faktorer. På Väla södra i Helsingborg produceras det exklusiva förpackningar som aldrig förr med några av Sveriges största företag som kunder.


Kvalitet

 

Vi vill kunna stå för våra förpackningar när det kommer till kvalitet. Genom att hålla i produktionen själv är detta något som vi har noga kontroll över. Vi vill inte riskera avvikelser i tryck, färg eller storlek på grund av missad kommunikation eller annat synsätt på lägsta kvalitetsnivå. Vi vill inte heller riskera att förpackningarna far illa under de oftast långa och krävande transporterna från Asien.

Made by Luxus packaging

Made by Luxus packaging


Flexibilitet

 

Genom den naturliga närheten till våra kunder kan vi erbjuda flexibilitet när det kommer till alla aspekter i de olika processerna. Det kan vara att på ett snabbt vis ändra i ett tryck och komma igång med ny produktion. Det kan vara att erbjuda ett konstruktionsprov för att kunna passa in kunds produkt i förpackning. Det kan vara att hantera en reklamation. Det kan vara att bistå i hela processen från att ha en idé kring förpackning till att leverera färdig förpackning packad med kunds produkt i. Med andra ord flexibiliteten genomsyrar hela vår verksamhet.

Konstruktion

Konstruktion


Miljö

 

Vi tror på att alla har ett ansvar för miljön, både i det privata men även i de beslut som vi tar för de företag vi representerar. Vi ställer därför högsta krav när det gäller tryckfärger, kartongmaterial, papper, lim och tejp i vår produktion. All vår produktionsel kommer från förnybara källor, detta är ett aktivt val vi tagit tillsammans med vår elleverantör och detta granskas av en extern energirevisor. Vi tror även på att onödiga transporter aktivt ska arbetas bort, därför har vi våra leverantörer på närmsta möjliga håll. Av just samma anledning tror vi inte på att transportera förpackningar fyllda med luft från andra sidan jordklotet till Sverige.

Produktion

Produktion


sweden

Vi är förpackningsproducenter och inte förpackningsdistributörer. Vi sätter med stolthet stämpeln Made in Sweden på varje enskild förpackning som lämnar vår fabrik, då vi ser det klara sambandet mellan svensk produktion och hög kvalitet.

copyright Luxus packaging AB