En stjärna på himmeln.

En stjärna på himmeln.

Årets företagsstjärna 2018, yes vi fick den. Tack Helsingborgs kommun.

Läs mer på: https://foretagare.helsingborg.se/naringslivet-i-helsingborg/foretagsstjarnor/lista-over-foretagsstjarnor/luxus-packaging-ab/


Färdigställande av nybyggda lokaler.

Färdigställande av nybyggda lokaler.

I slutet av 2017 flyttade vi bolaget till nybyggda, optimerade lokaler. Genom detta har bolaget flyttat fram sina positioner för att säkerställa högsta kvalitet och fokus på effektivisering. Luxus packaging bolaget man vänder sig till om man vill ha svenskproducerade rigid boxes av högsta kvalitet.


Empack 2015, Stockholm

Empack 2015, Stockholm

Vi tackar alla de nya och gamla kunder som tog sig tid och besökte vår monter under Empack 2015 i Stockholm. Vi tyckte det var väldigt intressant att tillsammans med er diskutera förpackningslösningar och hur vi kan addera kundvärde åt er.

Vi kan fortsatt konstatera att vår position är unik på den Svenska marknaden och att fler och fler kunder inser fördelarna med att ha en leverantör i Sverige.


Empack 2014, Stockholm

Empack 2014, Stockholm

Vi tackar ödmjukast alla de kunder som besökte vår monter under Empack-mässan i Stockholm. Även ett stort tack vill vi rikta till alla de nya människor som fick upp ögonen för vårt företag och våra produkter.

Vi är överväldigade av all den positiva respons vi fick relaterat till de produkter vi ställde ut samt de positiva kommentarerna rörande vår monter. Vi tackar våra kunder för fortsatt förtroende och ser med spänning fram emot massa nya intressanta projekt. Samtidigt passar vi även på att hälsa våra nya kunder välkomna, vi kommer göra allt för att överträffa era förväntningar.


Everything we do in life can be done in many different ways.

We truly believe that the correct way is to do everything in the best way, exceed any expectations.

 

Every day we try a little harder, never stop, never give up. Where others see a problem, we see an opportunity, a possibility to make a significant change.

We are never finished, we are just in the beginning. 

 

We make packages beyond great., we are

Luxus packaging

established 2011 in Sweden

sweden

Konstruktion

Konstruktion


Produktion

Produktion


copyright Luxus packaging AB